Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Loading…
  • 0
  • 1
 
         cornell bnwcornell green  
 
 
 
Egy igazi hölgy minden apró részletre odafigyel! Ahogy egy cipőnek, táskának vagy kendőnek is az egyéniségét kell kifejezni, éppúgy a táskában meglapuló noteszekre vagy íróasztalon található, munka során nélkülözhetetlen kiegészítőkre is érvényesnek kell lennie ennek.
 
Amikor évekkel ezelőtt megalkottuk a Cornell-kollekciót, ez az elv lebegett a szemünk előtt. Olyan, kimondottan hölgyeknek szánt termékcsaládot akartunk létrehozni, mely a mindennapos feladatok során is ízléses és kifinomult társa lehet a fiatal, jóízlésű hölgyeknek. Kollekciónk célcsoportjába azok az immár komoly, dolgozó nők tartoznak, akik a pörgéssel, munkával teli hétköznapok során is szeretnék megőrizni a jó értelemben vett egyszerű eleganciát.
 
Mint ahogy ezeket a hölgyeket, éppúgy kollekciókat is az állandó megújulás jellemzi. Minden évben új, szemet gyönyörködtető motívumokkal és színekkel kedveskedünk a vásárlóknak, s ez idén sincs másképp: mintázatainkhoz ezúttal a természetből merítettünk ihletet. Némelyik termékünkön a dzsungel kaotikus, mégis lenyűgöző, élénk zöld világát idézzük meg, némelyiket gyönyörű, rózsaszín flamingók borítják, de azokra is gondolunk, akik a visszafogottságot pártolják: nekik most először egészen kifinomult, fekete-fehér dizájnnal készültünk.
 
 
 
cornell footer

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ az ÁSZFben.