Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
 
         good vibes partygood vibes balloon  good vibes ocean
 
 
 
Ki ne szeretné a ragyogó napsütést, a meleg nyári napokat, a könnyed szórakozást, pihenést? Másként kifejezve: az élet apró örömeit? Legújabb kollekciónk, a Good Vibes célja nem kisebb dolog, minthogy a pozitív életérzést eljuttassa az emberek életébe, s szebbé, vidámabbá varázsolja a szürke hétköznapokat.
 
Élénk színek, gyönyörű tájak, vidám, elkapott pillanatok, melyek egyik percről a másikra mosolyt csalnak az arcunkra. Ezekkel díszítjük a kollekció minden egyes darabját, hogy bárki, aki kézbe veszi őket, máris pozitívabban tekintsen a külvilágra.
 
Ez a termékcsalád teljesen független nemtől és életkortól: kicsik és nagyon, férfiak és nők egyaránt a magukénak érezhetik a napsütötte tengerpartot és a ragyogó ég felé nyúló pálmafákat, melyek megjelennek az egyes termékeken. És az sem számít, hogy az iskolapadba vagy a munkahelyi íróasztalhoz vinnénk őket magunkkal, hiszen füzetek és iratrendezők is találhatók a termékcsaládban.
 
A tavaly év végén olyannyira népszerű Plan All – Beauty Moments-kollekció által ihletett Good Vibes mindazok számára remek választás lehet, akik mindent megtesznek azért, hogy mosolyogva keljenek ki az ágyból, azért hogy boldogan és lelkesen vegyék a nap során eléjük kerülő akadályokat, és persze hogy minél több csodás élménnyel térjenek nyugovóra esténként.
 
 
 
good vibes footer

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.