Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Töltsd a hideg napokat Soy Luna társaságában!

Már nagyon közeleg a tavasz, de még pár hétig a meleg szobába gubózva töltjük a napjaink nagy részét. Szerencsére Soy Luna minden napot felvidíthat.

A Disney csatorna tizenéves üdvöskéje vidámságával és elevenségével még a leghidegebb napok is elviselhetővé válhatnak. Persze sokan szeretik a téli sportokat, s biztos, hogy Luna is élvezné, ha a görkorcsolyáját rendes korira válthatná, de van, aki inkább egy csésze forró teát választ a csúszkálás helyett.

A tévében minden nap megtekinthetitek Soy Luna legújabb kalandjait, ha pedig egy kis játékra vágytok, akkor a csatorna honlapján izgalmas kalandokban lehet részetek.

Persze a négy fal közötti szórakozás nem feltétlenül igényel számítógépet vagy televíziót, választhatjuk a klasszikus módszereket is! A Lizzy Card Soy Luna kollekciója ebben nyújt segítséget. A vidám tinilánnyal díszített noteszek, emlékkönyvek a rajzolást, naplóírást teszik lehetővé, de iskolai feladataidhoz is nagyobb kedvet kapsz, ha a spirálos füzeteken és a füzetboxon Luna mosolyog rád. No és persze egy-egy jó buliban is partner az exluzív zsúrmeghívóknak és a dísztasakoknak köszönhetően.

Rajta hát, a tél és a hideg se szegje kedveteket! Induljon a móka Soy Lunával!

soyluna

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.