Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

5 dolog, amit nem tudtál az új Pókemberről

Július 6-án érkezik a mozikba a legújabb szuperhősfilm, a Pókember: Hazatérés, mi pedig már most lázban égünk. Ezért összeszedtünk nektek néhány érdekességet, amit eddig biztos nem tudtatok kedvenc hősünk új kalandjairól.

  1. Bár Peter Parkert még gimnazista korában láthatjuk majd, valójában nem egy eredettörténetről lesz szó, mivel az alkotók az Amerika Kapitány: Polgárháború cselekménye utáni időszakot mutatják majd be.
  2. A Hangyában már megemlítették az új Pókembert, amikor a film végén elkezdik sorolni: „Ma már nagy a választék. Van olyan csóka, aki ugrál, van olyan, aki repked, van olyan is, aki a falon mászik.” Ez volt a Marvel Cinematic Universe első utalása Pókemberre.
  3. Bár a képregények a Marvelhez tartoznak, ez lesz az első olyan önálló Pókember-film, amit a Marvel Cinematic Universe készít, korábban ugyanis a Coulmbia Pictures birtokolta a megfilmesítési jogokat.
  4. Vasember, azaz Robert Downey Jr. is feltűnik a filmben, de a korábban Batmant alakító Michael Keatont is láthatjuk, ezúttal azonban az egyik főgonoszt fogja megformálni.
  5. A 15 éves Peter Parkert alakító Tom Holland valójában már 21 éves, mégis rábízták a szerepet a ’99-es születésű Chandler Riggs helyett. 

spiderman homecoming

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.