Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Új úti cél: San Francisco

A Geo City kollekciónk évek óta óriási sikernek örvend. Nem is csoda, hiszen a termékcsalád tagjaival utazás nélkül is kedvenc városainkban találhatjuk magunkat.

Korábban a Lizzy termékek segítségével eljuthattunk Párizsba, Londonba, New Yorkba vagy épp Velencébe, de úgy éreztük, ideje újabb célpontokat találni, ezért mostantól már San Franciscóba is elrepítünk titeket!

Ha pedig egyszer valóban eljuttok ebbe a csodás városba, íme néhány érdekesség, amit mindenképp látnotok kell!

Lombard Street

Mi lehet olyan érdekes egy kis utcában? Például az, hogy ez a világ legkanyargósabb utcája! A mindössze 400 méteres szakaszon összesen 8 hajtűkanyart alakítottak ki, így próbálták csökkenteni az út meredekségét, hiszen egy dombról visz lefelé. A megengedett sebesség mindösszesen 8 km/óra az autósoknak, de még így is elég gyakoriak a koccanások.

Cable Car

Igazi világhírű tömegközlekedési eszközről van szó, amit minden turistának érdemes kipróbálnia, főként mivel ma már csakis az ő kedvükért működik. Ezek az utolsó, kézi meghajtású járművek, amiket egy acélsodrony segítségével hoznak mozgásba. A sofőrök ráadásul még szórakoztatják is az utazóközönséget, igazi showműsort csinálnak minden egyes út során!

Place of Fine Arts

Ha csak egy múzeumot néztek meg az utazás során, ez legyen az! Márcsak azért is, mert maga az épület is lenyűgöző. Első pillantásra azt hihetnétek, hogy Görögország romos tájain jártok, pedig valójában ez már maga az épület, amit direkt így építettek meg! Rossz időben is érdemes idelátogatni, mivel csupa remek dolgot próbálhattok ki, például hologramokat, lézert, sugárzás működtette hangszereket tanulmányozhattok.

Golden Gate

Persze ha San Fransico kerül szóba, mindenkinek azonnal a város legemblematikusabb építménye, a Golden Gate híd jut eszébe. Ez az Amerikai Egyesült Államok második leghosszabb függőhídja, amely a maga 2737 méterével a Csendes-óceánt és a San Francisco-öblöt elválasztó szorost íveli át. A Geo City San Franciso termékeit is ez a csodás, különleges híd díszíti.

LIZZYCARD_2017.jpg

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.