Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
 
         lollipop bluelollipop magic  
 
 
 
AMég csak alig pár éve, hogy kreatív csapatunk nekilátott a Lollipop-kollekció megálmodásának, de mára ez a termékcsalád a Lizzy Card egyik zászlóshajója lett. Talán a legszínesebb és legvidámabb garfikáinkat köszönhetjük a Lollipopnak, mely annak idején baglyokkal és nyalókákkal indult, és évről évre újabb kedves kisállatokat és motívumokat vonultat fel.
 
Természetesen megőrizzük a korábbi kedvenceket: a baglyokat, rókákat és flamingókat, de ezúttal más, mesésebb vizekre is evezünk. Idén ugyanis egy valóban varázslatos lényt választottunk a Lollipop fő motívumának: az unikornisokat.
 
Ezek a különös képzeletbeli lények a kislányok és a felnőtt nők fantáziáját egyaránt megragadják, és egy olyan álomszerű világba kalauzolják őket, mely telis tele van boldogsággal és csodákkal. Az új tanév megkezdéséhez keresve sem találni bájosabb kollekciót, ezért szinte valamennyi iskolaszert feldíszítettünk a repülő egyszarvúinkkal. Füzetek, mappák, tolltartók egyaránt unikornisok képeivel tündökölnek, de még a sportolás során is társat jelentenek a tornazsákoknak köszönhetően.
Mindezek mellett természetesen a hétköznapi tevékenységek is meseszerűvé válhatnak, hiszen ezek a mágikus lények a noteszeket és különféle iratrendezőket is elvarázsolják.
 
 
 
lollipop footer

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ az ÁSZFben.