Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Loading…

PLANALL NAPTÁRAK

ÚJ DIZÁJNOK


MÁR KAPHATÓ

PLANALL NAPTÁRAK

ÚJ DIZÁJNOK


MÁR KAPHATÓ

PLANALL NAPTÁRAK

ÚJ DIZÁJNOK


MÁR KAPHATÓ

PLANALL NAPTÁRAK

ÚJ DIZÁJNOK


MÁR KAPHATÓ

PLANALL NAPTÁRAK

ÚJ DIZÁJNOK


MÁR KAPHATÓ

BUDAPEST - RIZSAVI TAMÁS

NAGY LEMEZNAPTÁR


MÁR KAPHATÓ

STAR WARS 8

TÖBBFÉLE NAPTÁR


MÁR KAPHATÓ

RECEPTES NAPTÁRAK

TÖBBFÉLE NAPTÁR


MÁR KAPHATÓ

SZÍNEZŐ NAPTÁRAK

TÖBBFÉLE NAPTÁR


MÁR KAPHATÓ

LEMEZNAPTÁRAK

GORJUSS


MÁR KAPHATÓ

DOLCE BLOCCO NAPTÁRAK

TÖBBFÉLE MÉRETBEN


MÁR KAPHATÓ

DOLCE BLOCCO NAPTÁRAK

TÖBBFÉLE MÉRETBEN


MÁR KAPHATÓ

NAPI TERVEZŐ B6

DOLCE BLOCCO SECRET DIARY B6


MÁR KAPHATÓ

VIVELLA ZSEBNAPTÁR

DAY BY DAY


MÁR KAPHATÓ

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

lizzycalendar

Naptárak új köntösben

Ki mondta, hogy egy kalendáriumnak konvencionálisnak kell lennie? Ki mondta, hogy csak fűzött és komoly lehet? A Lizzy Card leszámol az unalommal és új színt visz a naptár fogalmába!

Idén mutatkoznak be A4-es spirál naptáraink, amelyek több különböző, más méretekben már bevált témával várják a vásárlókat. Van azonban egy újdonságunk, amelyet kiemelten szeretnénk partnereink figyelmébe ajánlani! Az okostelefonok és tabletek korában már mindenki zsebében ott lapul a fényképezőgép, nincs olyan nyaralás, olyan buli, olyan családi esemény, amelyről ne készülnének vidám felvételek. Ezek a fotók sokszor a mobil memóriájában porosodnak évekig, hogy aztán egy óvatlan pillanatban az enyészeté legyenek – pedig kár lenne őket veszni hagyni! Ezen képek segítségével ugyanis különleges, személyre szabott mementók készülhetnek: Photo Me falinaptárunkban megfelelő mennyiségű teret hagytunk a művészi vagy sokkal inkább a mókás kompozícióknak. Néhány jól elkapott pillanat, ez a formabontó újdonság – és máris kész a tökéletes, személyre szabott családi ajándék.

A Lizzy Cardnál – jól ismernek már minket a partnereink – folyamatosan változásra, megújulásra, fejlődésre törekszünk. Igyekszünk nem egyszerűen követni a trendeket, hanem egyenesen előttük járni, mert hiszünk benne, hogy gyorsan változó világunkra termékfejlesztésünkkel is reagálnunk kell. Éppen emiatt döntöttünk úgy, hogy felrázzuk kicsit a megszokott utakat, és formabontó megoldásokra törekszünk – így születtek meg felírótábla naptáraink, amelyekkel két hagyományos funkciót egyesítettünk.

Ez az izgalmas újdonság nemcsak rendkívül praktikus, újszerű naptár, de olyan dísze is lehet a lakásnak, amellyel maradandó emlék állítható minden esztendőnek. A4-es méretben, 6 rendkívül elegáns dizájnt készítettünk, amelyek között játékosabb és klasszikusabb stílusúak egyaránt megtalálhatók – számunkra fontos, hogy termékeink ne csak hasznosak, de rendkívül mutatósak is legyenek. A felírótáblák falra akaszthatóak, és az év végét követően hagyományos funkciójuknak megfelelően is használhatók.

A konyha minden otthon szíve. Ez az a hely, ahol összegyűlik a család, ahol a házibulikon – még ha ez is a legkisebb helyiség – mindenki tömörül. A konyha nemcsak az életet adó étel miatt fontos, de azért is, mert a nagy beszélgetések, a szenvedélyes viták, a csendes borozgatások és az álmos reggeli kávézás színtere is.

Nem csoda, hogy itt van a legjobb helyen a család programja, hiszen itt mindenki biztosan megfordul – az egymásnak szánt üzenetek is mindig a hűtőszekrény ajtaján kötnek ki. Ez a kép élt bennünk, amikor megalkottuk mágneses tervezőnaptárjainkat, amelyek a fridzsider ajtajára téve mindig szem előtt vannak.

Most új formában, A4-es méretben mutatjuk be ezt az elmúlt években már más méretekben népszerűvé vált terméket. Az ismerős minták visszaköszönnek: legnépszerűbb kollekcióink, a Pattern, a Lollipop, a Cornell, a Retro, a Candy Store és a Virágok adják a témát – 6 különböző arculat 6 különböző stílusú családnak. A tervezőben 12 oldal található: a havi beosztásnak köszönhetően könnyedén megtervezhető és átlátható a család egész hónapja.

 

PlanAll

Ebben az évszázadban az élet egy nagy rohanás. Szerencsések azok, akiknek megadatik megpihenni néhány pillanatra, nincs azonban mód lustálkodásra, a legjobb, amit tehet az ember – személyi asszisztens hiányában –, ha alaposan megszervezi az életét, hogy mindenre jusson elég idő. Ebben segít a Lizzy Card legújabb termékcsaládja, a PlanAll.

A kemény borításnak köszönhetően strapabíró, spirálozott, formalakozott, matricacsomaggal ellátott heti tervezők négy különböző dizájnnal mutatkoznak be a piacon. A női vásárlóknak szánt termékek mintái között a modernebb és a klasszikusabb ízlésű hölgyek is találhatnak maguknak tetszőt, a virágok, a geometrikus formák és a motivációs üzenetek szerelmeseinek is igyekeztünk kedvezni. A B5-ös méret ideális – elég nagy, hogy átlássuk a programjainkat, elég kicsi, hogy minden női táskába beleférjen. A könnyebb tájékozódás kedvéért havonként elválasztó oldalakkal elszeparált egységekben elegendő hely jut nemcsak a találkozók, tennivalók felírásához, de a jegyzeteléshez is. 

planall big

daybyday

Egy társ a mindennapokban – Naptárak és határidőnaplók

Sokan vagyunk, akik még ebben a digitális korszakban is elveszettnek érezzük magunkat a határidőnaplónk vagy a naptárunk nélkül. Nem meglepő ez, hisz egy kalendárium hűséges társ, ami segít eligazodni a hétköznapok sűrűjében, még akkor is, ha lemerül az ember telefonja. Egyszerre barát és főnök, ott van, ha rendszerezni, megjegyezni, feljegyezni kell valamit, segít tervezni és emlékezni. Ott lapulhat a zsebünkben, de lakhat a táska mélyén, lehet az otthonunk, a fridzsiderünk dísze vagy akár a munkahelyi íróasztal tartozéka is.

A Lizzy Calendar kollekció tervezése minden évben az egyik legizgalmasabb feladat. Fontos számunkra, hogy mindenki – gyerek és felnőtt egyaránt – megtalálja a hozzá legjobban illő kalendáriumot, amely nemcsak szerethető megjelenésével, de hasznos tulajdonságai miatt is örömteli segédeszköze lesz tulajdonosának. Falinaptárainkkal barangolásra, főzőcskézésre, elmélkedésre hívjuk vásárlóinkat – agendáinkkal pedig megfelelő helyet biztosítunk a programok, találkozók nyilvántartásához.

A Day by Day kollekciót – ahogy azt a neve is sejteti – mindennapos használatra fejlesztettük. Olyan hűséges és strapabíró társ megalkotására törekedtünk, ami tökéletes szolgálatot tesz egy teljes éven át minden egyes nap. Jól viseli a megpróbáltatásokat, közben mégis, és vásárlóink személyiségéhez illeszkedő megjelenésével fénnyel tölti meg a hétköznapok szürkeségét.

Idén a Day by Day hölgyeknek tervezett darabjait elsősorban a virágok inspirálták – a legkülönfélébb színekben bomlanak ki az üde szirmok és a növények ihlette formák az agendák fedőlapjain. Természetesen az urakról sem feledkeztünk meg, a tökéletes elegancia jegyében készítettünk nekik való darabot. Az idei kínálatból nem maradtak ki a Vivella különleges nyomott mintás, finom borítású határidőnaplói sem: élénk színek és a formák kontrasztja jellemzi az új kollekciót. Nemcsak a minták, de a megjelenés változatosságára is törekedtünk: a zsebnaptártól kezdve a B6-os és B5-ös méreten át az A5-ös méretig minden megtalálható az újdonságaink között.

Loading…dolceblocco logo

A Dolce Blocco a hétköznapok luxusa. Olyan prémium minőségű, mégis megfizethető termék megalkotására törekedtünk, amellyel minden hölgy hercegnőnek érezheti magát – ezért álmodtuk meg ezt az extra kemény borítóval, masszív kötéssel készült, márkajelzéssel ellátott, selyem jelölőszalaggal kiegészített agendacsodát, amelyet kifejezetten hölgy vásárlóinknak ajánlunk.

Igazi kényeztetés ez a varázslatos, több méretben is kapható tervező, amely mindig tartogat néhány meglepetést a valóságban komoly kihívásokkal küzdő anyáknak, üzletasszonyoknak, barátnőknek.

Már kézbe fogni is élmény: finom tapintású kívül-belül, a kellően vastag, lekerekített sarkakkal ellátott lapokat könnyű lapozni és élmény rájuk írni. Egy Dolce Blocco több mint egyszerű naptár – titkokat őrző napló, bölcs gondolatokat adó, mindenre emlékező emlékkönyv, egészségünket őrző szigorú edző és tanácsokat adó barátnő.

Idén a Secret Pocket Plannert hat-, a B6-os Secret Calendar tíz-, a Secret Diary pedig négyféle, elsősorban virágok ihlette csodás dizájnnal kerül a boltok polcára.

 

Loading…

magneses_fekvo

felirotabla

Loading…

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.