Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
 
         peace greenpeace brown  
 
 
 
A katonai minták és kiegészítők mára beszivárogtak a divatba, otthonainkba, hétköznapjaink részévé váltak. Megtalálhatjuk a terepmintát a női-, férfi- és gyermekdivatban, kiegészítőkben, konyhai kellékeinken, lakberendezési tárgyainkon, különböző termékek csomagolásán – és a sort még hosszan folytathatnánk.
Úgy gondoljuk, hogy egy ideális, általunk elképzelt világban ezek a minták és formák már nem is emlékeztetnének minket arra, hogy egykor milyen céllal jöttek létre és használták azokat, hanem a divatban betöltött szerepük válik majd meghatározóvá és elsődlegessé.
 
A Peace-kollekció újra a fiúk eszébe juttatja kisgyerekkori játékaikat, felidézi azok hangulatát, vagy éppen a korcsoportnak megfelelően kiegészíti azokat. A minta megidézi kedvenc filmes hőseinket vagy kedvenc videójátékaink hangulatát.
A Peace könnyen válhat az apák és fiúk közös kedvencévé!
Kollekciónkat elsősorban fiúknak és férfiaknak szánjuk, de ahogy a minta a divatban is megjelenik a kis- és nagylányok ruháin, úgy a termék a vagányabb hölgyek kedvence is lehet!
 
A termékek több színváltozatban is megvásárolhatók, így az egyéni ízlésnek is teret ad a kollekció.
És bár a terepszín eredetileg az álcázást szolgálta, ezeket a termékeket biztosan mindenki észreveszi!
 
 
 
peace footer

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ az ÁSZFben.