rolunk01
 
 

Rólunk


A Lizzy Card Papír Kft. története 1982-re nyúlik vissza, amely jeles évben Bozsán Péter profi fényképész benyújtott egy kérelmet az akkori kulturális miniszterhez, hogy engedélyt kérjen saját fényképfelvételeinek – mint szellemi termékének – képeslap formájában való megjelenítésére. A miniszter engedélyezte a tevékenységet, melynek folytán Bozsán Péter és társa, Árkai Ákos lettek az elsők Magyarországon, akik magánkiadásban jelentettek meg képeslapot (t.i. a kiadói tevékenység állami monopólium volt a szocializmus idejében). Az üzlet kemény és kitartó munka árán olyannyira fejlődésnek indult, hogy az elmúlt évtizedekben a vállalkozás többezerféle képeslap, iskolaszer, díszcsomagoló, naptár és más termékek megtervezését és gyártását tudhatja maga mögött, amely munka gyümölcseként sok tízmillióan lelték örömüket a létrehívott termékek használatában. Jelenleg a Lizzy Card Papír Kft. irányítását és vezetését üzlettársakként Bozsán Péter, Szilágyi Gábor és Dr. Bozsán Dávid látják el.

2012-ben a Lizzy Card Papír Kft. beköltözött új ingatlanába, Fóton az LC Parkba, mely egy 3.5 hektáros ipari területen hozzávetőleg 15.000 négyzetméter beépített építményből – főleg raktárhelyiségekből, gyártó csarnokokból és irodákból – áll. Az ingatlan elhelyezkedése több szempontból előnyös, hiszen gyorsforgalmi összeköttetésben van a fővárossal, Magyarország autópálya rendszerével s ily módon egész Európával. A Lizzy Card az ingatlant részben saját célra hasznosítja, részben bérbeadja.

 

rolunk02

 

A Lizzy Card saját grafikai és formatervezési stúdiót működtet licenszes és saját márkás termékei fejlesztésére. A társaság tevékenységi körében a Disney első licensz jogosultjai között volt Magyarországon, de működése során más nagyvállalatokkal – mint például a National Geographic-kal, a Dreamworks-szel, a Warner Brothers-zel és más hasonló cégekkel – is szorosan együttműködött tervező és termékfejlesztő gyártóként. Ugyanakkor a Lizzy Card kifejlesztette és a piaccal széles körben elfogadtatta saját márkáit; ilyen például a Geo, a Cornell és a Lollipop.

 

rolunk03

 

A Lizzy Card egy jól megalapozott, stabil vállalkozás olyan versenyelőnyökkel, mint
- a harminc évnél több termékfejlesztési és grafikai tervezési tapasztalat
- papírtermékek rugalmas, helyi gyártása
- megbízható és kiszámítható szállítások
- könnyű elérés az egész közösségi piachoz.


A Lizzy Card Papír Kft. az ideális partner papírtermékek – pl. iskolaszerek, irodaszerek, home office termékek, naptárak, képeslapok, stb. – fejlesztése, tervezése és gyártása területén.

 

rolunk04