Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Egyedi, négyzetes képeslapok

A képeslap az ünnepek és a hétköznapi jókívánságok velejárója sok-sok évtizede. Olyan régóta, hogy folyamatos megújulás nélkül már elveszítette volna báját. A Lizzy Card ezért folyamatosan újabb mintákat, de ami ennél is fontosabb egyedi formákat és megoldásokat keres.

Egyik legnagyobb büszkeségünk a négyzetes képeslap, amit Magyarországon csakis nálunk találhattok meg, ráadásul rengeteg csodás designnal díszítve. A hagyományos, téglalap formátum helyett ezek a négyezetes formák egyediséget tükröznek, segítségükkel különös törődést sugározhatunk szeretteinknek és családtagjainknak.

A három különböző méret (kis, közepes, nagy) több kollekciónkban is felbukkan! AZ alkalmi lapok között egyaránt találhattok születésnapra és névnapra valót, de olyat is, amit egy-egy különleges eseménykor gratulációként postázhattok. A nagyobb ünnepekre is gondolunk, így az egyre közelgő Valentin napra és húsvétra is készítettünk néhány kedves üdvözlőlapot.

Persze a méltán népszerű ColorMe kollekció is büszkélkedik ezzel a formátummal. A felnőtteknek szánt színezők csillagjegyeket idéző mintáit akár Te magad is kiszínezheted, így valóban a Te egyéniségedet fogja tükrözni, vagy ráhagyhatod ezt a feladatot arra, akit megajándékozol, a végeredmény biztos csodás lesz.

Természetesen tudjuk, hogy a különleges formátumhoz megfelelő boríték is kell, hogy postára adhasd. Mi erre is gondoltunk, ezért minden laphoz egy megfelelő borítékot is adunk!

negyzetes

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.