Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Nászajándékok a téli esküvőkre

Bár a legtöbben verőfényes napsütésben, zöldellő nyári időszakban képzelik el azt a bizonyos nagy napot, amikor végre kimondhatják az életre szóló igent, azért bőven akadnak olyanok, akik inkább a téli, havas időben szeretnék megtenni ugyanezt.

Még a legnagyobb hideg sem rettentheti el a szerelmeseket egymástól és a csodás esküvő megszervezésétől, ezért ilyenkor is érdemes résen lenni, milyen nászajándékokkal kedveskedhetünk az ifjú párnak. Mint mindig, mi most is a kézzel készített ajándékok mellett tesszük le a voksunkat, ezért összegyűjtöttünk pár egyszerű, mégis imádnivaló ötletet!

Csupán két összeillő bögrére és égethető porcelánfilcre van szükséged, no meg persze a pár ismeretére, hogy egyedi üzeneteket készíthess. Aranyos ötlet, és a reggeli, kábultabb perceket is megkönnyíti, hogy a vőlegénynek és a menyasszonynak is útmutatást írsz: az egyik bögrén tüntesd fel, mi a férj kedvenc reggeli itala, a másikon pedig azt, hogy mi a feleségé.

1341903342247920

Ha van elegendő fényképed az ifjú párról, összeállíthatsz egy csodás albumot is nekik. Hogy igazán egyedülálló legyen, ne a boltban vásárolható fényképalbumokat válaszd, hanem egy hagyományos notesz oldalaira ragassz egy-egy képet, majd lásd el jegyzetekkel, idézetekkel, üzenetekkel és apró rajzokkal. Ehhez választhatod például a Lizzy Card Lollipop kollekciójának szivacsos emlékkönyveit vagy a Candy Store keményfedeles emlékkönyveit, de akár egy klasszikus noteszt is átalakíthatsz.

owles

Persze gyakran előfordul, hogy a pár nem tárgyi ajándékot kér, hanem inkább anyagi támogatást a közös élet megkezdéséhez. Ilyenkor ezt érdemes tiszteletben tartani, és valóban pénzt ajándékozni, ugyanakkor ezt is fel lehet dobni egy kicsit.

Ha van kézügyességed a papírpénzekből hajtogathatsz házaspárt vagy rózsaként beletűzheted egy csokorba, hiszen télen úgyis híján vagyunk a friss virágnak. De választhatod a klasszikus megoldást, és egy zsebes képeslapba rejtve, egy szép üzenettel ellátva is átadhatod. A Lizzy Card kínálatában biztos találsz olyat, ami neked és a szerelmeseknek is tetszik!

Egy kis rafinériával még ezen is csavarhatsz, az ajándékba szánt összeg felén vegyél kaparóssorsjegyeket, így a pár egyben játékot is kap, sőt még az is előfordulhat, hogy sokkal többet nyernek, mint amire számítottak!

kepeslap zsebes zsa 10 2014

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.