Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Romantikus programok Valentin napra

Szeretnéd valami igazán romantikus programmal feldobni a Valentin napot, de még nem jutott semmi eszedbe? Ha többre vágysz egy egyszerű vacsoránál, akkor ezek közül a programok közül érdemes válogatnod!

A Dumaszínház mindig aktuális és felettébb szórakoztató műsorokat kínál, természetes hát, hogy a szerelmesek napját sem hagyják szó nélkül. Aranyosi Péter és Beliczai Balázs fergeteges műsorral készül, de éhen sem marad a közönség, ugyanis háromfogásos gourmet menü is lesz.

Nyári Aliz és Nyári Edit My funny Valentine címmel egy különleges Valentin-napi koncertre készül. A koncerten romantikus atmoszférát varázsol a két énekesnő a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar kíséretében. Felcsendülnek az alkalomhoz illő szerelmes dalok és saját slágereik egyedi feldolgozásban, a swing és klasszikus jazz zene ötvözetében.

Te és párod is édesszájúak vagytok? Akkor a Csokoládé Múzeumban a helyetek, ahol a Bűbájos Valentin keretein belül rendkívüli kulturális és ízélményekben lehet részetek. A két és fél órás program során a párok megnézik a Rákóczi festményeket, sétálnak a csokoládék terén, a Rákóczi Pincében pedig még Tokaji Aszúval töltött csokoládét is kóstolhatnak.

Ha viszont nem szeretnétek túlbonyolítani a programszervezést, választhatjátok a biztos utat, és beülhettek egy romantikus filmre a moziba. A lényeg, hogy ne feledkezz meg egy apró ajándékról, amivel megleped szerelmedet. A Lizzy Card most is segítségedre lehet ebben!

valentine2 másolat

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.