Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Télen se kuksolj a négy fal között!

Bár hamarosan beköszönt a tavasz, bizonyára nektek is kilométerhiányotok lett a kirándulások hiányától. Pedig annyi csodás helyre lehet ilyenkor is ellátogatni, a szervezeted pedig biztosan hálás lesz, ha végre kap egy kis friss levegőt és napfényt.

Ha a hideg az, ami leginkább otthon tart ilyenkor, érdemes egy kis cselhez folyamodnod. A cseppkőbarlangokat ilyen esetben neked találták ki, ezekben ugyanis a kinti hőmérsékletnél jóval barátságosabbat találsz. A Budai-hegységben található Pál-völgyi cseppkőbarlangban például egész évben 10 fokos a levegő, a vele járó látvány pedig biztosan elkápráztat.

Hallottál már a Nagy Hideg-hegyről? Ha még nem, érdemes utánanézned, sőt ellátogatnod oda. A Börzsöny egyik legszebb pontjáról van ugyanis szó, ami különösen szép, ha éppen hó borítja. Elsőre ugyan nagy falatnak tűnhet, valójában több túraösvény közül is választhattok, amik között vannak olyanok, amik akár családok számára is alkalmasak.

Szentendre az ideális biztonsági megoldás. Egyszerre nyújt természetközeli élményt és lehetőséget, hogy bármikor bemenekülj egy csendes kis kávézóba vagy étterembe, hogy felmelegítsd magad egy forró csokival, esetleg forralt borral. Az Irány Szentendre segítségével pedig előre megtervezheted, milyen látnivalókat szeretnél útba ejteni.

A természeten túl hazánk történelme is érdekel? Akkor irány Várgesztes! A kis falu melletti hegyen álló Gesztes várához izgalmas erdei utakon juthatsz el, ha pedig odaértél, megpihenhetsz a vár belsejében működő presszóban. Ha esetleg hosszabban szeretnél maradni, még pár éjszakát is eltölthetsz az itt működő szállóban.

Csupán egy délutánod van, hogy elszabadulj Budapest belvárosából? Akkor menjetek a Normafára! A 477 méter magas hegyről gyönyörű kilátás nyílik télen-nyáron, így mindig kedvelt kirándulóhely, de a hidegben biztosan kevésbé lesz „zsúfolt”, mint nyáron.

Szentendre Fő tér

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.