Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Szavak nélkül – Emoji

Gyakran használjuk a kifejezést: „Egy mosoly többet ér száz szónál.” És valóban, egy-egy arckifejezésünk gyakran sokkal többet árul el, mint a hosszú-hosszú mondataink.

Emlékeztek még arra, amikor az SMS-ek végén különböző írásjelekkel próbáltuk meg kifejezni az érzéseinket, mert 160 karakterbe nem fért bele minden, amit el szerettünk volna mondani? Valamikor akkor kezdődhetett a hangulatjelek sikertörténete, ami mára megszámlálhatatlanul sok kis hangulatkifejező ábrát tartalmazó készletté terebélyesedett. Ma már mintegy ezer szabványosított karakter teszi lehetővé az érzelmek, tárgyak, helyek, állatok, időjárási viszonyok és még rengeteg egyéb dolog színes képi megjelenítését a szöveg részeként. Ezek az emojik ráadásul önálló életet kezdtek el élni, gyakran már az internetmentes hétköznapokban is beléjük botlunk.

Mostantól a Lizzy Card Emoji kollekciójában is visszaköszönnek a legnépszerűbb emojik. Mivel termékeinkkel mindig a jókedvet és a vidámságot szeretnénk szolgálni, ezért csupa nevetős figurával díszítjük a füzeteket és mappákat, így mostantól az iskola is biztosan jó hangulatban fog telni.

LIZZYCARD 2017.012

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.