Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

A flamingók az új sztárok

Saját tervezésű kollekcióink közül egyik legnagyobb büszkeségünk a ritmikusan ismétlődő mintáival vidámságot és életigenlést sugárzó Lollipop. A természet és a különböző kultúrák ihlette motívumvilággal a hétköznapok legunalmasabb perceibe is életkedvet és boldogságot szeretnénk csempészni: az erdő kis állatkái, őzek, rókák és baglyok; távoli országok emblematikus alakjai, gésák és matrjoska babák szinte táncra perdülnek a Lollipop egyes termékein.

Most viszont úgy gondoltuk, hogy az állatvilágból is érdemesebb lenne valami igazán különlegeset választani. Hosszas töprengés után végül a flamingókra esett a választásunk, mivel szinte valódi szerelembe estünk ezekkel a gyönyörű madarakkal.

Tudtat, hogy a flamingók tollazata a halvány rózsaszíntől egészen a bíborvörösig terjedhet? Vagy hogy azon kevés állatok közé tartoznak, ahol az apa ugyanúgy kiveszi a szerepét az utódok felneveléséből? Az is igazán lenyűgöző, amikor párzás előtt akár több száz flamingó jár egyszerre rituális táncot. És ha ez még nem volna elég, íme, még egy érdekesség: ezek a könnyen alkalmazkodó madarak megélnek a forró vulkanikus tavakban, de akár az Andokban lévő jeges tavakban is.

A Lollipop kollekció termékeit mostantól tehát ezek a lenyűgöző élőlények teszik még színesebbé!

LIZZYCARD 2017.004

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.