Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Jégvarázs Budapesten – ezeken a helyeken korcsolyázhatsz ingyen!

Téged is bűvöletbe ejt, ahogy Anna és Elza a jégen siklik? Te is megteheted mindezt, és még varázslat sem kell hozzá. Budapesten több helyen is kipróbálhatod magad ezen a télen, ráadásul jegyet sem kell váltanod.

A Bálna teraszán már szinte hagyományosnak számít a jégpálya kialakítása. Csodás panoráma, és 450 négyzetméter vár Téged és barátaidat február 15-ig.

A Bosnyák téren sem első alkalommal élhettek a jeges szenvedélyeteknek! Február 5-ig még biztosan nyitva a pálya, ahol még a korcsolyabérlés is ingyenes, így nem szükséges beruházni a felszerelésre, ha csak ki akarjátok próbálni ezt a téli sportot.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata az adventi ünnepek kezdetével idén újra két helyszínen nyitja meg az óbudai lakosság részére térítés nélkül használható jégpályákat. A kezdő korcsolyázóknak vasárnaponként 8 és 10 óra között még oktatást is tartanak!

Február végéig a Hunyadi téri pályára látogathatnak ingyenesen a VI. kerületi lakosok, és a kerületben található iskolák tanulói. Egészen február végéig várják a lelkes korcsolyázókat, ráadásul este még díszkivilágításba is borul a pálya.

Kőbányán két helyen is korcsolyázhattok még egy darabig. Az Újhegyi Uszoda és Strandfürdő udvarán február 28-ig, a Szent László téren pedig január 31-ig várnak titeket szeretettel. Mindkét helyen gondoskodhattok a korcsolyabérlésről mindössze 200 forintért.

ice skates 1082514 960 720

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.