Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

35 éves a Lizzy Card!

Szinte mi sem hisszük el, de bizony, már 35 éve próbálunk az élet minden fontosabb pillanatánál és a hétköznapokban is jelen lenni.

1982-ben Bozsán Péter profi fényképész arra gondolt, milyen jó is lenne, ha munkái nem csupán egy-egy polcon vagy falon lennének láthatóak, hanem a hétköznapi emberek emlékezetes alkalmainak kísérőjévé váljanak. Erre a legjobb módnak a képeslapok tűntek, ezért útjára indította a Lizzy Cardot.

Az elmúlt évtizedekben a Lizzy Card olyan sikeressé vált, hogy többezerféle képeslap, iskolaszer, díszcsomagoló, naptár és más termékek megtervezését és gyártását tudhatja maga mögött, amely munka gyümölcseként sok tízmillióan lelték örömüket a létrehívott termékek használatában.

Bár a gyártás Fóton zajlik, az ihletet a lehető legtöbb helyről merítjük. Épp ezért sokat utazunk, hogy a jellegzetes magyar motívumokon túl a világ minden táját megidézzük. Az elmúlt időszakban gyűjtöttünk ihletet Londonban, Hongkongban és Frankfurtban, de akár még az utcán járkálva is folyton nyitva tartjuk a szemünket, hogy észrevegyünk mindent, ami vásrálóink tetszését elnyerheti.

A folyamatos munka, újítás és a trendek állandó követése meghozta gyümölcsét. Mára több, mint 40 000 követőnk van a Facebookon, kétezernél is többen figyelitek Instagram fiókunkat, és lépten nyomon belefutunk lelkes rajongóinkba a hétköznapokban is.

Köszönjük, hogy immár három és fél évtizede velünk vagytok! Reméljük, még sok szép pillanatot szerezhetünk Nektek!

kepeslap la4 metal fa 13 arany 2015

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.