Bejelentkezés Regisztrálás

Bejelentkezés

Emlékezzen rám

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Felhasználónév *
Jelszó *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Betöltés...

Az ajándékozáshoz nincs szükség alkalomra

Természetesnek vesszük, hogy karácsonykor, húsvétkor, egy születés- vagy névnap esetén megajándékozzuk szeretteinket. De ha valakit igazán szeretünk, akkor minden nap megköszönhetjük neki, hogy velünk, mellettünk van.

Egy tábla csoki, egy doboz bonbon vagy a legkisebb apróság is szebbé teheti a hétköznapokat, ha szeretettel adjuk vagy kapjuk. A Lizzy Card szeretne jelen lenni minden ilyen apró, örömteli pillanatban, ezért folyton arra törekszünk, hogy minden alkalomhoz megtaláljátok a megfelelő meglepetést.

Ha például a távolság elválaszt attól, aki fontos a számodra, akkor a képeslapjaink között érdemes körülnézni, hiszen alkalomtól független lapokat is bőven találhatsz: egy-egy elkapott pillanat, néhány bölcs gondolat vagy egy humoros szösszenet bármelyik nap kedves gesztus lehet.

Az ajándékozás persze akkor válik igazivá, ha szép a körítés, azaz a csomagolás. Hagyományos csomagolópapírjaink kaphatóak egyszínű változatban és színes pöttyökkel vagy csíkokkal díszítve, így az év bármely szakaszában felhasználhatóak. A dísztasak viszont nagyban megkönnyítheti munkánkat, hiszen nem kell a csomagolással pepecselni. Ráadásul a rengeteg mintának köszönhetően az ajándék várományosának személyiségéhez igazíthatjuk a csomagot.

Az utolsó simítást azonban az apró kiegészítők jelentik. Masnis ajándékkísérőink között egyaránt találhattok a Lollipop és a Candy Store kollekciók mintáival ellátott darabokat, de új, még soha nem látott designokat is.

kisérőcupcake1 másolat

Bejelentkezés

Regisztráció

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.